Nákupní košík
Celkem: 0 Kč

Boloňská omáčka na těstoviny metodou Sous-Vide

Suroviny:

  • 400 g hovězí mleté – zadní
  • 200 g kořenové zeleniny – mrkev, celer, petržel, cibule
  • 200 g drcená rajčata
  • 2 – 3 lžičky soli
  • Čerstvě mletý pepř
  • Bazalka nebo provensálské koření

Postup:

Zeleninu nakrájíme na malé kousky a přidáme k masu.
Do směsi přidáme drcená rajčata, sůl a pepř.
Vše důkladně zamícháme a přidáme bylinky a opět důkladně promícháme. Směs rozdělíme do dvou vakuovacích sáčků a zavakuujeme.
Pytlíky se směsí dáme do Sous-Vide varny a vaříme 4 hodiny na 85 stupňů.

NahoruNahoru
close
Loading...